Předschváleno.cz Logo

Půjčka do 10000

Půjčka do 10000 korun je mezi lidmi oblíbená a má široké možnosti použití. Půjčka je neúčelová a takto získané finanční prostředky lze použít na úhradu nájemného, faktur za energie, na zaplacení oprav nebo financování aktuálních potřeb.

Malá půjčka za pár minut ZDE

Dostupná malá půjčka určená všem, kteří potřebují peníze rychle na období do jednoho měsíce. Bez komplikací ihned na účet. Registry a problematický příjem nemusí být překážkou.

žádost

Půjčka do 250 000 Kč ZDE

Dostupná velká půjčka do 250 000 Kč. Váš sociální status nerozhoduje, půjčka může být dostupná i bez registru a doložení příjmu. Individuální posouzení každé žádosti.

žádost
REKLAMA

Půjčka 10 000 ihned na účet

Půjčka 10 000 ihned na účet patří již řadu let mezi standardní produkty nebankovních společností, a díky značné oblibě se dostala i do portfolia bankovních institucí, které rozšířily svou nabídku v rámci spotřebitelských úvěrů i o tento druh půjčky. Půjčku do 10 000 můžete vyřídit například u Equa bank nebo u Air Bank.

Bankovní půjčky do výše 10 000

Půjčka je snadno dostupná hlavně pro klienty, kteří mají v dané bance zřízen běžný účet a vyřízení je v takovém případě opravdu rychlé a pohodlné. Půjčka je výhodná díky nastavení splátek a doby splácení dle momentální situaci klienta. Vyřízení půjčky i její vedení je zdarma a čerpat lze půjčku ihned po podpisu smlouvy. Zdarma je navíc možné půjčku kdykoliv splatit anebo si změnit datum splátek. Navíc je pro všechny klienty připravena možnost výhodného pojištění pro případy nečekaných životních situací.

Nebankovní půjčky 10000 až 30000

Požádat o nebankovní půjčku mohou lidé přes registrační formulář nebo telefonicky. Stálí klienti nebankovních společností, kteří o půjčku žádají pravidelně, mohou využít věrnostní program, ve kterém je možné získat výhodnější nabídku například s nižší sazbou a flexibilní dobou splatnosti. Pozitivem rychlých půjček je získání potřebných financí bez nutnosti rozsáhlé administrace, zdlouhavého dokládání i bez poplatků za vyřízení. Vítaná je také možnost půjčky bez registru. Zmínit musíme i negativa. Mezi ty nejzásadnější patří krátká doba splatnosti, nejčastěji do jednoho měsíce a také dražší úroky oproti půjčkám s delší dobou splatnosti.

Pro koho se hodí:

  • pro všechny, kteří potřebují řešit svou finanční situaci rychle a jednoduše
  • pro věrné klienty bank i nebankovních společností, kteří jim poskytnou půjčku obvykle rychle bez zbytečného dokládání a prověřování údajů
  • pro ty, kteří chtějí využít získané prostředky podle individuálních představ, bez nutnosti dokládat účel jejich použití

Pro koho se nehodí:

  • pro ty, kteří jsou bez jakéhokoli pravidelného příjmu
  • pro ty, kteří nemají bankovní účet, mobilní telefon a e-mailovou adresu
  • pro ty, kterým nepostačuje dána výše půjčky
  • pro ty, kteří měli v minulosti problém se splácením nebo jsou v exekuci
  • pro ty, kteří jsu nezodpovědní a půjčka je může dostat do problémů

Datum: 2.6.2018

Půjčky ihned

Dostupné půjčky do výplaty. Půjčit si můžete 500 až 4500 Kč na období do 30 dní. Půjčky jsou dostupné také bez registru a bez doložení příjmu, podle aktuální bonity.

Půjčky bez registru

Půjčky bez registru jsou Vám k dispozici i přes negativní záznam v registru.

Sloučení půjček

Dobrá zpráva pro všechny, kteří splácejí několik půjček. Sloučením všech dluhů do jednoho ušetříte spoustu peněz.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Všechna práva vyhrazena. © 2008 - 2024 www.Predschvaleno.cz
Bez písemného souhlasu provozovatele a autora je jakékoliv publikování, šíření a kopírování textů a autorských fotografií zakázáno.
Stránky obsahují marketingové prvky finančních firem. Nejsme zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjček.