Předschváleno.cz Logo

Půjčkové agregátory mohou být užitečné

Využití půjčkových agregátorů může být užitečným nástrojem k nalezení optimální půjčky, na kterou dosáhnete i vy. Ušetříte si nervy, čas i poplatky a vaše žádost o půjčku se může dostat i ke společnostem, u ketrých by vás žádat o půjčku nenapadlo.

Jedna žádost na všechny půjčky

Půjčkové agregátory vám pomohou vyhledat optimální půjčky. Jedinou žádostí oslovíte více bank a nebankovních společností a obdržíte od nich konkrétní nabídky. Obecně platí, že u bank máte menší šanci na schválení úvěru než u soukromých společností, které půjčují také lidem s nižší bonitou nebo se záznamem v registrech dlužníků.

Přehledná nabídka půjček

Prostřednictvím agregátorů získá půjčku v průměru 9 z 10 zájemců, a to již stojí za zvážení, zda agregátory půjček využít. Jednotlivé nabídky můžete mezi sebou porovnat a vybrat si tu, která bude odpovídat vašim potřebám. Tyto agregátory sdružují prověřené úvěrové společnosti a nenarazíte na nich na žádné podvodné půjčky.

Půjčkový agregátor provede výběr společností

Nejprve vytvoříte nezávaznou poptávku na stránce půjčkového agregátoru. Vyplníte jednoduchý formulář se základními osobními údaji a uvedete, kolik potřebujete půjčit a na jak dlouho. Půjčkové agregátory zhodnotí vaše údaje, výši příjmů a momentální zadluženost. Vaše poptávka se dostane do rukou finančních společností, které vás kontaktují do pár desítek minut od přijetí žádosti a přednesou vám nabídku.

Jestliže půjčkový agregátor zjistí, že máte záznam v registrech dlužníků, zřejmě váš požadavek zašle pouze nebankovním společnostem, jež přistupují k žádostem individuálně a tolerují menší finanční prohřešky. Smlouvu následně uzavíráte s vámi zvoleným poskytovatelem a během krátké chvíle máte všechno vyřízené a peníze mohou být zaslány ihned na účet.

K ničemu se nezavazujete

Za odeslání žádosti přes půjčkové agregátory nic neplatíte a zvládnete to z pohodlí svého domova. Společnosti se vám samy ozvou a vy neprovoláte ani korunu. Významnou úsporou je čas, který byste museli věnovat vyhledáváním finančních společností a porovnáváním parametrů jednotlivých úvěrů. A záleží čistě na vás, zda a od jaké společnosti nabídku nakonec přijmete.

Datum: 15.12.2017

Půjčky ihned

Dostupné půjčky do výplaty. Půjčit si můžete 500 až 4500 Kč na období do 30 dní. Půjčky jsou dostupné také bez registru a bez doložení příjmu, podle aktuální bonity.

Půjčky bez registru

Půjčky bez registru jsou Vám k dispozici i přes negativní záznam v registru.

Sloučení půjček

Dobrá zpráva pro všechny, kteří splácejí několik půjček. Sloučením všech dluhů do jednoho ušetříte spoustu peněz.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Všechna práva vyhrazena. © 2008 - 2024 www.Predschvaleno.cz
Bez písemného souhlasu provozovatele a autora je jakékoliv publikování, šíření a kopírování textů a autorských fotografií zakázáno.
Stránky obsahují marketingové prvky finančních firem. Nejsme zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjček.