Předschváleno.cz Logo

Finanční články

Články o tom, co vás zajíma na téma půjčky a vše kolem financí a peněz.

Než vám schválí hypotéku

V souvislosti s vyřízením hypotéky bude po vás banka vyžadovat několik dokladů a potvrzení. Proces schválení hypotéky je u jednotlivých bank velmi podobný, mohou se lišit v detailech.

Nejlepší mikropůjčky

Vybrat si tu správnou půjčku nebývá jednoduché, obzvláště pokud jde o půjčky s krátkou dobou splatnosti. Správným výběrem se dají ušetřit nemalé peníze.

Jaké jsou státní příspěvky hmotné nouze?

Už jste slyšeli o hmotné nouzi, co to vlastně je a kdo si o ně může požádat? Státní příspěvky pro lidi v hmotné nouzi mají za cíl nejen finanční pomoc.

Půjčky pro každého

V dnešní době se staly rychlé půjčky fenoménem a díky oblíbenosti se nabídka těchto produktů přizpůsobila poptávce tak, že půjčku může získat prakticky kdokoliv.

Jste živnostník a chcete získat půjčku?

Podnikáte a potřebujete peníze? Na co dávat pozor a čeho se vyvarovat, aby jste živnostník půjčku získal?

To, zda někomu dlužíte o vás prozradí registry dlužníků

Banky i nebankovní společnosti si před schválením úvěru prověřují žadatele v různých registrech. Každá žádost o úvěr se do registrů zaznamenává, a nejde jen o ty schválené.

Se zápisem v registru může být půjčka nedostupná

Pokud i vy máte resty v placení, je velmi pravděpodobné, že se vaše jméno v některém z registrů nachází. Tento zápis pak mže výrazně zkomplikovat dostupnost půjčky.

Jak si vybrat nejlepší půjčku?

Od minulého roku je pro mnohé větší problém získat spotřebitelský úvěr. Jak si nejlépe vybrat tu správnou půjčku?

Vyplatí se prodloužená záruka?

Stalo se vám, že jste byli při nakupování elektrospotřebiče náhle zaskočeni prodejcem s otázkou na uzavření prodloužené záruční doby nad rámec standardní dvouleté záruky, která se vztahuje na většinu běžně kupovaného zboží?.

Půjčka do 10 000

Půjčka do 10 000 korun je mezi lidmi oblíbená a má široké možnosti použití. Půjčka je neúčelová a takto získané finanční prostředky lze použít na úhradu nájemného, faktur za energie, na zaplacení oprav nebo financování aktuálních potřeb.

Kupujete nemovitost? Jak nepřijít o peníze

Dům nebo byt většina z nás kupuje jen jednou za život. Nepohledejte tlaků makléřů, prověřte si zásadní informace a držte se jich.

Registr REPI

REPI – to je Registr platebních informací, který sdílí informace o platební morálce klientů. Sdílení údajů mohou využívat členové registru.

Nové banky mají stále více klientů

Vlastnit bankovní účet bez poplatků a navíc mít zadarmo i všechny běžné bankovní služby jsou lákadlem pro mnoho Čechů. Nízkonákladové banky se mohou pyšnit stále vzrůstajícím počtem nových klientů a ti dosahují, u sedmi nových bank, počtu tří miliónů.

Nájem nebo vlastní bydlení?

Většina lidí inklinuje k vlastnímu bydlení, zvláště pokud volí mezi hypotékou a nájmem. Ale i bydlení v nájmu má bezesporu své výhody.

Co o vás prozradí registr dlužníků

Co jsou to registry dlužníků, jaké obsahují informace a kdo do nich může nahlížet? Většina dlužníků ani neví, že se svou chybou do registru může snadno dostat.

Změny pro rok 2018

S novým rokem přichází hned několik změn, které se dotknou velké části obyvatel České republiky. Některé z nich platí od 1. ledna a ostatní by měly nabýt účinnosti během prvních měsíců nového roku.

Jak snadno ušetřit tisíce místo půjčky?

Poohlížíte se po půjčce? Možná ji nepotřebujete a stačilo by jen upravit své chování a zaměřit svou domácnost více na úspory. Přinášíme několik ověřených tipů. Jak můžete ušetřit i vy.

První půjčka zdarma na měsíc

Uvažujete o půjčce? Víte, že je možné získat první půjčku zdarma na jeden měsíc až do výše 10 000 Kč? Jedná se o akci pro nové klenty rychlých půjček. Stačí splnit minimální podmínky a nebuedete platit nic navíc.

Jak se zbavit natrvalo dluhů a neskončit v exekuci?

Může se stát každému, že nevystačí s penězi a vyřeší to půjčkou. Pro dlužníky ale už nebývá jednoduché ji řádně splácet, zvláště pokud je částka vysoká a převyšuje příjmy. Problém nastává také v případě, kdy si dlužník půjčí od více věřitelů.

Vyplatí se kreditní karta?

Kreditní kartu Vám nabídne každá banka a významná nebankovní společnost. Na kreditní kartu se ale řada lidí dívá s nedůvěrou a raději nedostatek peněz řeší různými krátkodobými půjčkami. Jak je to tedy doopravdy – vyplatí se kreditní karta?

Jak se nedostat do exekuce

Exekuce je pro řadu dlužníků strašákem, zvlášť pokud si sjednali více půjček a dostali se do prodlení se splátkami. Pokud Vás ještě nenavštívil exekutor, mohou se Vám hodit následující rady, jak se nedostat do exekuce.

Sloučení půjček = úspora

Dobrá zpráva pro všechny, kteří splácejí několik půjček. Sloučením všech dluhů do jednoho ušetříte spoustu peněz.

Jak ušetřit peníze z výplaty

V dnešní době, kdy ceny rostou a peníze jako by měly křídla, se mnoho z nás ptá, jak si odložit část výplaty stranou. Ušetřit peníze není věda, ale umění. A jak na to? Pojďme si to společně projít krok za krokem.

Půjčky bez doložení příjmu a bez registru ihned

U některých typů půjček je nutné doložit potvrzení o příjmu a čistý registr, tedy doklad, kterým věřiteli prokážete výši svého měsíčního příjmu. Existují také půjčky, které potvrzení příjmu nevyžadují.

Záznam v registru dlužníků

Máte v úmyslu požádat o úvěr a chcete mít jistotu, že bude schválen? Jedním z předpokladu je mít v pořádku úvěrovou historii. K tomuto bankám výrazně napomáhá kontrola v registrech dlužníků.

Mýty o splácení půjček

Při výběru půjčky se mnozí zájemci řídí zavedenými pravidly, které většinou někde slyšeli. Ne v každém případě to ovšem musí platit.

Jak se nedostat do registru dlužníků

Zápis v registru je jednou z velkých překážek ke schválení půjčky. Jak se tam nedostat a na co si dávat pozor, aby jste měli lepší bonitu při schvalování půjček?

Jak se posuzuje žádost o půjčku?

Každý, kdo požádá o půjčku, musí projít jakýmsi schvalovacím procesem na jehož konci je výsledek, zda peníze získá nebo naopak.

Rychlé půjčky do 5000 korun

Malé půjčky s rychlým vyřízením do 5000 Kč mohou pomoci ve finanční tísni nebo v případech, kdy finance do výplaty nevycházejí.

Jak ukončit smlouvu o stavebním spoření

Máte smlouvu o stavebním spoření s blížícím se termínem ukončení vázací lhůty a přemýšlíte, co se smlouvou dál? Máte několik možností, jak po uplynutí této lhůty s naspořenými penězi naložit. Smlouvu nemusíte hned vypovídat. Poradíme vám, jaké máte možnosti.

SOLUS registr dlužníků

Zájmové sdružení právnických osob – Sdružení na ochranu leasingu a úvěrů spotřebitelům sdružuje společnosti různého zaměřením. Slouží k zjišťování rizik při poskytování služeb a zároveň přispívá k ochraně klientů před neúměrným zadlužováním.

Jak naučit děti hospodařit?

Statistiky mluví jasně, finanční gramotnost Čechů není nikterak valná. Mnoho dospělých má problém z výplaty vyjít a ke konci měsíce už otáčí každou korunu. Proto by už děti od mala, měli znát hodnotu peněz i věcí, za ně koupených.

Na co si dávat pozor

Každá půjčka je závazek. Rozhodnutí, zda si ji vzít, by proto mělo být řádně promyšlené. Na co si dávat největší pozor?

Inzerce půjček

Přehled všemožných typů půjček můžete najít v inzerci půjček. Je zde možnost zadat peněžní poptávku a nabídku bez poplatků.

Půjčkové agregátory mohou být užitečné

Využití půjčkových agregátorů může být užitečným nástrojem k nalezení optimální půjčky, na kterou dosáhnete i vy.

Víte, jaké bankovní poplatky platíte?

Víte vůbec, jaké bankovní poplatky platíte? Přinášíme Vám přehled nejčastějších typů poplatků.

Co je to pravidelný příjem?

Standardní postup u vyřízení bankovní půjčky, a v některých případech i nebankovní půjčky, je požadavek na doložení stabilního a pravidelného příjmu.

Jaké akce najdeme u půjček?

Akční nabídky lze najít nejen u bank, ale především u nebankovních společností, které prostřednictvím nejrůznějších akcí, slev a bonusů lákají k využití zvýhodněné půjčky.

Lichva vs. bezpečná půjčka

Rozlišit bezpečnou nebankovní půjčku od půjčky s lichvářskými praktikami je někdy obtížné. Jak poznáte lichvu od bezpečné půjčky?

Půjčky a doložení příjmu

K bezproblémovému vyřízení půjčky, tak aby byla schválená, je nutné u banky a také u většiny nebankovních společností mít dostatečný příjem. Jaké příjmy existují?

Jak na půjčku z kreditky

Kreditní karta je forma opakované půjčky, kdy čerpáte úvěr, který později bance splatíte.

Ušetřete na povinném ručení

Povinné ručení stojí ročně několik tisíc korun, ale dobrou zprávou je to, že se na něm dá výrazně ušetřit. Jak na to?

Datum: 6.11.2016

Půjčky ihned

Dostupné půjčky do výplaty. Půjčit si můžete 500 až 4500 Kč na období do 30 dní. Půjčky jsou dostupné také bez registru a bez doložení příjmu, podle aktuální bonity.

Půjčky bez registru

Půjčky bez registru jsou Vám k dispozici i přes negativní záznam v registru.

Sloučení půjček

Dobrá zpráva pro všechny, kteří splácejí několik půjček. Sloučením všech dluhů do jednoho ušetříte spoustu peněz.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Všechna práva vyhrazena. © 2008 - 2024 www.Predschvaleno.cz
Bez písemného souhlasu provozovatele a autora je jakékoliv publikování, šíření a kopírování textů a autorských fotografií zakázáno.
Stránky obsahují marketingové prvky finančních firem. Nejsme zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjček.