Předschváleno.cz Logo

Nejlepší mikropůjčky

Vybrat si tu správnou půjčku nebývá jednoduché, obzvláště pokud jde o půjčky s krátkou dobou splatnosti. Správným výběrem se dají ušetřit nemalé peníze a zároveň se dá předejít problémům, které nastanou v případě nezaplacení půjčky a vzniklého dluhu. Na splacení mikropůjčky je zpravidla jeden měsíc a pro někoho, kdo si své finance neuhlídá, to může znamenat velký problém.

Správný výběr vhodné mikropůjčky

Před podpisem jakékoliv smlouvy je nutné si tuto smlouvu celou přečíst, včetně odstavců psaných malým písmem. Zpravidla tam se skrývají záludnosti. Nejlepší je si smlouvu přečíst i několikrát, aby jste jejímu obsahu porozuměli. Pokud bude smlouva dlouhá na několik stránek, už to věstí, že půjde o něco nekalého. Smlouva by měla být stručná, jasná a výstižná tak, ať ji pochopí každý. Důležité je věnovat se pasáži, co nastane v případě nedodržení podmínek ze strany žadatele o půjčku. Tam mohou být ukryty největší hrozby jako rozhodčí doložka nebo zabavení majetku.

Vhodný poskytovatel mikropůjčky

Solidní a ověřené nebankovní instituce získali licenci od ČNB opravňující poskytování půjček. S touto licencí se nebankovní instituce netají a bývá umístěna na webových stránkách, kde je možné ji zkontrolovat. Ostatní pochybné firmy je v zásadě lepší přehlížet. Vesměs jsou jejich prezentace společnosti amatérské, mají neprofesionální www stránky postrádající kontakty i identifikační údaje. Nabídky takových firem visí na sloupech veřejného osvětlení nebo na zastávkách hromadných dopravních prostředků. Často za takovými nabídkami stojí poskytovatelé obcházející platný zákon.

Úvěruschopnost

Jak zákon ukládá musejí poskytovatelé nebankovních půjček zhodnotit úvěruschopnost každého žadatele o půjčku. To znamená, že musí posoudit, zda bude daný žadatel schopen půjčku splatit. Proto se často požadují v registračním formuláři informace o zaměstnání, výši platu, měsíční výdaje, počet vyživovaných děti, aby bylo jasné, kolik bude zhruba činit rezerva na pokrytí ostatních výdajů.

Poskytovatelé mikropůjček, kteří vlastní licenci od ČNB:

Půjčka Kamali

Všem dobře známá půjčka Kamali, která funguje na trhu již několik let, má jedny z nejnižších poplatků. Za každou půjčenou tisícovku zaplatí klient 33 korun. I odložení splátky je možné a to za 49 korun o 30 dnů. První půjčka je zdarma na 14 dnů. Napoprvé je možné si půjčit minimálně tisícikorunu až 10 000 korun. U opakovaných půjček je to maximálně 20 000 korun. Peníze jsou převedeny na účet nebo jsou k výběru hotově na terminálech SAZKA.

Půjčka Amigoz od BB Finance Czech

Půjčka Amigoz až do výše 45 000 korun. Napoprvé je to částka maximálně 8 000 korun. Po bezproblémovém splacení obdrží klient e-mail, ve kterém se dozví hranici další půjčky. Přehledný ceník je k dispozici na webu a poplatky za půjčku jsou účtovány v závislosti na zvolené výši a době splatnosti.

Datum: 1.5.2019

Půjčky ihned

Dostupné půjčky do výplaty. Půjčit si můžete 500 až 4500 Kč na období do 30 dní. Půjčky jsou dostupné také bez registru a bez doložení příjmu, podle aktuální bonity.

Půjčky bez registru

Půjčky bez registru jsou Vám k dispozici i přes negativní záznam v registru.

Sloučení půjček

Dobrá zpráva pro všechny, kteří splácejí několik půjček. Sloučením všech dluhů do jednoho ušetříte spoustu peněz.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Všechna práva vyhrazena. © 2008 - 2024 www.Predschvaleno.cz
Bez písemného souhlasu provozovatele a autora je jakékoliv publikování, šíření a kopírování textů a autorských fotografií zakázáno.
Stránky obsahují marketingové prvky finančních firem. Nejsme zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjček.